Londoner Court di Cotai menyiapkan 1S: Las Vegas Sands
Toto

Londoner Court di Cotai menyiapkan 1S: Las Vegas Sands

Londoner Court, Hongkong Prize hotel 370 suite di pusat peranginan Londoner Macao di Sands China Ltd (gambar dalam rendering artis) di Cotai, akan “disiapkan pada suku pertama”.

Demikian menurut pembentangan pelabur yang dikeluarkan pada hari Rabu oleh ibu bapa Sands China, Las Vegas Sands Corp, bertepatan dengan pendapatan https://slotonline.one/ suku keempat kumpulan kasino yang berpangkalan di Amerika Syarikat itu.

Ia menggambarkan Londoner Court sebagai projek bernilai AS$400 juta. Sehingga Jumaat, laman web Londoner Macao masih menyenaraikan Mahkamah London sebagai “akan datang”.

Londoner Macao ialah versi Sands Cotai Central yang diubah suai dan dijenamakan semula. Tempat Pengeluaran Sidney dinaik taraf telah diberi tema British, termasuk https://energizerresources.com/ fasad yang mereplikasi Istana Westminster, rumah parlimen United Kingdom. Hartanah berwajah baharu itu dijangka akan dibuka secara rasmi fasa pertama pada 8 Februari.

Kos penukaran, selain daripada perbelanjaan di Londoner Court, ialah AS$1.35 bilion, menurut pembentangan pendapatan.

Londoner Macao akan “siap secara berperingkat sepanjang 2020 dan 2021,” menurut pembentangan hari Rabu.

Dalam kenyataan akhbar 15 Result HK, Sands China telah menyebut Londoner Court – dahulunya dikenali sebagai St. Regis Tower Suites, dan digambarkan https://ippnw-students.org/ sebagai kemudahan semua suite mewah – akan “dibuka kemudian pada 2021”.

Pemfailan hari Rabu menyebut Londoner Court akan menyediakan “kira-kira 370 suite mewah baharu dengan saiz daripada 1,400 kaki persegi [130 meter persegi] hingga 3,100 kaki persegi”.